Linia smażalników to innowacyjna technologia smażenia indukcyjnego z kontrolą temperatury płyty patelni. Płyta patelni nagrzewa się równomiernie z pomocą technologii RTCS w rekordowo krótkim czasie, co daje maksymalną elastyczność, doskonałą jakość i wydajność smażenia. Temperatura mierzona jest na całej powierzchni patelni, zakres nastaw temperatury to 30 ° C - 250 ° C z dokładnością do 0,5 ° C.
Zasilanie: 230 V, 400 V Moc: 3,5 kW, 5,0 kW Wymiary: 526 x 443 x 198 mm Wymiary pow. patelni: 486 x 345 mm Ilość stref smażenia: 1 Opcje: dodatkowy rant Waga: 24 kg, 25 kg
Zasilanie: 400 V Moc: 7,0 kW, 10,0 kW Wymiary: 646 x 665 x 198 mm Wymiary pow. patelni: 610 x 570 mm Ilość stref smażenia: 2 Waga: 48 kg, 50 kg